Pretplata na RSS Novosti

O nama

Osnovni podaci o nama

FANFAN?


FANFAN je registrovana maloprodajna jedinica društva za poslovne informacije, promet, trgovinu i usluge, sa zastupništvom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. Predstavljamo sinonim za brendiranje i reklamiranje, kako na području Bosne i Hercegovine, tako i šire regije.

Zastupamo televiziju "Sportklub" i "FOX" kanale, te se bavimo prodajom medijskog prostora na pomenutim kanalima. Također se bavi uvozom, proizvodnjom, distribucijom, štampom i prodajom reklamnog materijala na tržištu BiH. FANFAN je vodeći bosansko - hercegovački brend prilagođen u potpunosti našem tržištu. Namjenjen je ljudima koji za svoj novac znaju tačno šta žele. Koncipiran je potpuno drugačije od brendova za sve odjevne predmete i modne dodatke na svijetskom i domaćem tržištu. Prepoznaćete ga sami, po svojoj posebnosti, originalnosti i načinu kako doći do Vas.


šta trebate znati o nama?


FANFAN Vam nudi sa svog lagera, između ostalih artikala i velik arsotiman tekstilnih artikala:
Uvozni program veoma kvalitenih 100% pamučnih artikala (majica i kapa), sa velikim izborom dezena, vrsta tkanina, ši širokim izborom modela... Na ovim stranicama možete izabrati jedan dio naše ponude, te istog prilagoditi po vašim željama. Ukoliko imate druge zahtjeve od navedenih na ovom sajtu, obratite nam se. Sve što želite iz oblasti relamiranja, brendiranja i distribucije, možemo ostvariti.

FANFAN štampa vrhunskom tehnologijom na najnovijim uređajima namjenjenim za štampu na tekstilu i drugim materijalima. Prema zahtjevu i Vašoj pripremi, štampamo drektno na tekstil "eko" bojama na vodenoj osnovi, digitalnom industrijskom tehnikom štampe (DTG). Štampamo kako bijeli tekstil, tako i tekstil u svim dostupnim bojama. Ne postoji nikakav preslikač. Boja se upija (sublimira) u vlakna tkanine na visokoj temperaturi.

Ko jednom odštampa majicu digitalnom tehnikom principom sublimacije boja u tekstil, shvatiće šta se sve do sada NIJE MOGLO uraditi na zastarjelim tehnikama štampe.
Ono što izdvaja ovu vrstu štampe je postojanost, gdje nema cjepanja i krunjenja slike na tekstilu (nema efekta najlon kese u vidu aplikacije), a ni ljepljenja pegle za otisak (peglajte slobodno - direktno preko slike).

Visoka rezolucija vašeg elektronskog zapisa je garancija kvalitetnog otiska.
Brzo i kvalitetno putem svih elektronskih medija i zapisa, vaš dizajn će biti
besprijekorno odštampan na pamučnom proizvodu.

FANFAN isporučuje odštampani odabrani artikal (majicu, kapu i dr.) na Vašu adresu. Između ostalog, ostvarujemo saradnju sa A2B kompanijom specijalizovanom za dostavu.


I to nije sve...


U našoj širokoj ponudi možete pronaći i prozvode: majice, jakne, prsluci, jakne, kačketi, cekeri, kecelje, i još mnogo artikala sa uslugom štampe po zahtjevu kupca.... Mogućnosti su neograničene. Vaše je da nam pošaljete upit u vezi nekog artikla, a mi smo tu da Vam pomognemo oko najidealnijeg mogućeg rješenja.

Tu smo za vas!!!