Uslijed svjetske zdravstvene situacije zbog pojave COVID-19, naša najveća briga su bezbednost i zdravlje naših zaposlenih, korisnika i partnera. Sport Klub d.o.o. – FANFAN pažljivo prati smjernice i mjere koje propisuju svi nadlezni organi u BiH: Vlada i Ministarstvo zdravlja Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, kao i svjetske nadležne zdravstvene organizacije, te svakodnevno analiziramo novonastalu situaciju, koja se upravo dešava u našoj široj i užoj zajednici.

 

Ova vremena predstavljaju  veliki izazov, ali istovremeno i ogromnu odgovornost za našu kompaniju. Želimo da zadržimo našu ulogu u povezivanju ljudi, organizacija i kompanija, poštujući preporuke zdravstvenih radnika i vladinih tijela. Sport Klub d.o.o. – FANFAN je preduzeo mere predostrožnosti za zaposlene u prodaji i u našoj centrali i prije pojave virusa u Bosni i Hercegovini. Podijeljeni smo u rad u smijenama, uz poštovanje socijalnog distanciranja i najviših higijenskih i sanitarnih standarda.

 

Kako bi omogućili nesmetan i odgovoran rad, bezbjedan odnos zaposlenih i naših cijenjenih kupaca, predlažemo cijenjenim kupcima i našim dugotrajnim saradnicima:

-          Prihvatite preporuke nadležnih organa Bosne i Hercegovine u pogledu prevencije razvoja virusa Covid-19,

-          Budimo u kontaktu putem dostupnih sredstava (e-mail, telefon, te drugi raspoloživi načini komunikacije), kao i putem internet sajta www.fanfan.ba,

-          Ukoliko je neophodna isporuka robe ili dostava uzorka neophodno je prihvatiti sve higijenske i sanitarne zahtjeve naših zaposlenih (nošenje maske i zaštitnih rukavica, uz obaveznu dezinfekciju ruku prilikom predaje robe ili uzorka po mogućnosti uz neophodnost socijalnog distanciranje od najmanje 2 metra) u cilju zaštite, kako naših cijenjenih kupaca, tako i zaposlenih Sport Klub d.o.o. – FANFAN

 

Zaposleni Sport Klub d.o.o. – FANFAN će preduzeti dodatne mjere da vam omogućimo lakše prevazilaženje trenutne situacije. U narednom periodu namjeravamo proširiti našu ponudu najrazličitijih artikala na sajtu www.fanfan.ba. Omogućavamo vam velike pogodnosti u vidu cijena i novih proizvoda na našem sajtu.

 

Izvršite besplatnu prijavu na newsletter, kako bi među prvima dobili obavjest o novitetima na našem sajtu. Pozivamo Vas da postanete dio naše male zajednice. Uzmite učešće u kreiranju artikala za vas i za vaše najbliže. Nakon vašeg odabira artikala, na našem sajtu, biće dostavljeni direktno na željenu adresu.

Redovno ćemo vas obaveštavati o svim promjenama. Na nama samima je da se ponašamo odgovorno, ostanemo mirni i poštujemo mjere.

 

U našem online društvu biće vam ljepše!

Brinite o sebi, brinite o svom zdravlju!

Vaš FANFAN tim