Ljeto je došlo, a sa njim i predivni dani. Da li možete zamisliti ljeto bez majica kratkih rukava? Nemoguće, zar ne? Želite novu majicu po svojoj želji? Bez vlastite personalizacije ili sa njom?

 

FANFAN vam nudi upravo to! Vrlo kvalitetne majice u više boja. Neke osnovne činjenice majica koje nudimo na našem sajtu su:

 

-          Pamučna majica od češljanog pamuka, šivena iz tube sa duplim spoljnim štepom na paspulu i renderu, te ojačanjem duž ramena (100% pamuk)

-          Težina majice 0.196 kg

-          Dostupne veličine  S, M, L, XL, XXL, 3XL

-          Pogodna za oba pola (unisex proizvod)

-          Dostupne boje:

-          Mogućnost personalizacije majice po svojoj želji (stavljanje fotografije, teksta, grafičkog dizajna i slično

-          Dostava artikla na kućnu adresu

-          I još mnogo toga...

 

           Bitno je napomenuti da velične majica možete provjeriti na samom sajtu, u rubrici „Opis“ gdje možete vidjeti način računanja veličina. Međutim, veličine su „standardne“ za EU, tako da odgovaraju veličinama majica koje nosite. Ipak, u cilju jasnijeg pregleda velična istu vam prezentujemo u sljedećem tabelarnom pregledu:

VELIČNE

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

62/49

69/50

72/56

74/56

76/58

78/62

80/64

 

                I još nešto! U prethodnom dijelu teksta je naznačena cijena jedne majice, bez printa, sa PDV-om. Međutim, za naručioce putem ovog sajta smo omogućili i posebne pogodnosti koji se ogledaju u sniženju cijene majica u odnosu na broj kupljenih majica i to:

-          od 3-6 majica, sniženje pojedinačne majice u iznosu od 6% od osnovne cijene!

-          više od 7 majica, sniženje pojedinačne majice u iznosu od 16% od osnovne cijene!

 

              Oh da, majice kratkih rukava nudimo i isključivo za nježniji pol (ponudu možete vidjeti, posjetom našem sajtu klikom OVDJE!), kao i za naše najmlađe (ponudu možete vidjeti posjetom našem sajtu, klikom OVDJE!). Također nudimo majice kratkih rukava sa unikatnim printom možete pogledati klikom OVDJE! A ako ste zainteresovani za svu ponudu, istu možete pregledati klikom OVDJE!

 

             Zabavite se. I uživajte u ljetu. 

 

Vaš FANFAN tim.