Sigurnost plaćanja

FANFAN internet trgovina pruža najviši nivo sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih informacija putem interneta pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je SSL (Secure Socket Layer) certifikatom kokmpanije "Comodo", kog samo mi možemo dekriptovati.

Da pojasnimo: SSL predstavlja kriptovan link između web servera i brovsera kojeg koristite, što znači da se svi podaci kriptuju i kao takvi razmjenjuju, što obezbjeđuje visok stepen zaštite! Sve stranice koje koriste SSL zaštitu se mogu prepoznati po zelenoj boji unutar adresne trake pretraživača. WEB adrese takvih stranica počinju sa https, te bi trebalo da su u prozoru vašeg preglednika prikazani ključ ili katanac.

slika

Omogućili smo vam sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem je jedan od načina da dođete u posjed artikala koje nudimo. U ovom slučaju novac dajete tek kada ste dobili proizvod koji ste naručili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare!

Plaćanje putem računa

Ukoliko ste se odlučili za virmansko plaćanje, novac se izvodi iz banke tako da u ovom slučaju sigurnost ovisi o banci u kojoj imate račun - a banke ulažu u sigurnost plaćanja. Dakle, rizika skoro nema (svodi se kao da kupujete u klasičnoj trovini).

Plaćanje karticama

Nudimo plaćanje debitnim ili kreditnim karticama. Ovdje postoji najveći percipirani rizik, ali ga pokušavamo minimizirati kriptovanjem podataka gdje samo mi možemo vidjeti sadržaj narudžbe (SSL kriptovanje). Ako želite plaćati karticom, nepohodno je unijeti broj kartice, ime i prezime navedeno na kartici, datum do kog kartica vrijedi, kao i kontrolni broj kartice (2 ili 3 zadnje cifre na poleđini kartice). Napominjemo da Vaše podatke (detalje koje se tiču kartica) ne pohranjujemo na našem sajtu zbog čega smo minimizirali mogućnost zloupotrebe od strane trećih lica.

slika

Procjena i kontrola certifikata

Našu sigurnost svakodnevno provjeravaju i procjenjuju poznate kompanije zadužene za bezbjednost "LockSite" i "Comodo". Napominjemo da od početka poslovanja pa do danas, se nije desio gubitak sredstava naših kupaca!

slika

Svoju online kupovinu možete obavljati sigurno i bezbrižno, znajući da stojimo iza svake Vaše narudžbe! Uživajte u kupovini!